Den Haag,
22
augustus
2022
|
16:56
Europe/Amsterdam

T-Mobile lanceert Ben Klantvoordeel

T-Mobile breidt aanbod voor vast internet verder uit, nu ook extra voordeel voor Ben klanten

T-Mobile introduceert Ben Klantvoordeel. Hiermee profiteren klanten van Ben vanaf nu van extra voordelen wanneer zij hun mobiele abonnement combineren met internet en TV van T-Mobile. Hiermee wordt het combineren van abonnementen op één adres nog aantrekkelijker voor Ben klanten.

Ben wil met het vernieuwde aanbod klanten met meerdere abonnementen op één adres extra voordelen bieden. Klanten kunnen ieder mobiel abonnement van Ben combineren met Internet en TV van T-Mobile. Ook is het mogelijk om meerdere mobiele Ben abonnementen te combineren, zodat de klant kan profiteren van extra data. Klanten met meerdere Ben abonnementen op hetzelfde adres kunnen vanaf nu iedere maand 1000MB extra data krijgen. Daarnaast krijgen klanten met Internet en TV van T-Mobile én een Ben abonnement ook nog eens maandelijks €5,- extra korting.

Maximaal plezier
Eerder was het voor klanten van T-Mobile al mogelijk om hun T-Mobile abonnementen te combineren, maar nu wordt het ook voor Ben klanten aantrekkelijker om gebruik te maken van meerdere diensten van Ben en T-Mobile. “Met Ben Klantvoordeel zetten we de volgende stap in het realiseren van onze ambities: snel internet voor iedereen tegen een aantrekkelijk tarief”, zegt Leo Hensen, Director Consumer Marketing & Communication van T-Mobile. “Op deze manier profiteren trouwe klanten van onze merkenfamilie van mooie kortingen.”

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor Ben Klantvoordeel moeten alle deelnemende abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd staan en apart worden aangemeld voor Ben Klantvoordeel. Dat laatste kan makkelijk via de Ben app of Ik Ben. Ben klanten zonder mobiele data bundel of met een onbeperkte data bundel krijgen geen extra data, maar tellen wel mee om de andere aangemelde abonnementen voordeel te kunnen geven.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de abonnementen van Ben op www.ben.nl/service/klantvoordeel.